FarmaSys AIS

Meerwaarde door maatwerk
Vele klanten hebben specifieke wensen voor hun apotheekautomatisering. Bij CareSoft deinzen we er niet voor terug om maatwerk te leveren. Zo hebben we een uitgebreid scala van unieke functies beschikbaar voor
alle klanten.

Hoofdmenu FarmaSys

Hoofdmenu van FarmaSys

Instelbaar voor een persoonlijke apotheekautomatisering
Vele onderdelen van FarmaSys zijn door de apotheker in te stellen. Zo kan voor elke apotheek een eigen werkomgeving worden gerealiseerd. Het betreft onder meer de diverse soorten receptverwerking en
controlemethoden, logistieke processen, declaratieverwerking en rapportages. Of u nu werkt met een eigen server of liever gebruik maakt van de hosting omgeving van CareSoft: U bent vrij in de keuze.

Overzichtelijk, gebruiksgemak, snelle invoering
FarmaSys is opgebouwd uit overzichtelijke schermen en logische werkwijzen. Relevante informatie is direct toegankelijk. Alle informatie is snel en zonder gebruik van de muis beschikbaar. Dus kan FarmaSys snel in iedere apotheek worden ingevoerd. De assistentes en andere gebruikers zijn snel gewend aan de overzichtelijke en intuïtieve schermen. We hebben ervaring met conversies uit alle bestaande apotheeksystemen.

Innovatief, creatief, optimale koppelingen
We zijn voortdurend op zoek en bezig met nieuwe koppelingen met externe systemen. Deze ontwikkelingen staan hoog op onze agenda. Zo wordt FarmaSys doorontwikkeld met innovatieve en creatieve oplossingen. Dit geeft onze apothekers mogelijkheden om intensief samen te werken met de overige zorgverleners rond de pati├źnt. Vanuit FarmaSys zijn vele koppelingen beschikbaar. Alle gangbare robot, lockers en track & tracesystemen worden ondersteund.