Bedrijfsinformatie

CareSoft is een organisatie die vanaf midden tachtiger jaren werkzaam is in de automatisering in de gezondheidszorg en levert en onderhoudt al 25 jaar kwalitatief hoogstaande en gebruikersvriendelijke softwaretoepassingen voor de eerste en tweedelijns gezondheidszorg voor een “gezonde” prijs/kwaliteitsverhouding.


Kantoor aan de Robbertsmatenstraat 14 in Elburg

Apotheek Informatie Syteem (AIS) FarmaSys
Wij bouwen efficiënte modules voor het voorschrijven en afleveren van medicatie waarbij de zorg voor de patiënt centraal staat. Nieuwe ontwikkelingen en overheidsmaatregelen worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd. Daarnaast wordt samen met de gebruikers continue ontwikkeld aan de programmatuur als gevolg van veranderende eisen en wensen.  CareSoft beschikt hiertoe over een enthousiast ontwikkelteam.

Software modules
Wij leveren modulaire systemen waarbij de gebruiker zelf bepaald welke onderdelen hij of zij nodig heeft. FarmaSys voor de apotheek met additionele modules als FarmaScan voor het scannen van recepten, brieven en andere documentatie, Patiënt Zorg Module (PZM) voor het verstrekken van chronische medicatie in verzorg- en verpleegtehuizen,  FarmaKas voor een geïntegreerde Kassa. Tevens beschikt CareSoft over modules voor koppelingen met alle bekende Medicijnrobots, Linscriptum herhaalmodule, Stichting SIVP voor de UI-online, Ncontrol en de meeste boekhoudprogramma’s. Mochten er speciale koppelingen gewenst zijn, dan kunnen deze altijd op verzoek worden gerealiseerd.

Onafhankelijk
Wij zijn een zelfstandige organisatie. Optimale service en ondersteuning, duidelijk ontwikkelstrategie, doen wat je zegt en een moderne en wereldwijd toegepaste ontwikkelomgeving vormen een betrouwbare basis voor nu en zeker ook in de toekomst. CareSoft levert brede functionaliteit , kwaliteit en flexibiliteit, blijft voorop lopen met de nieuwste ontwikkelingen en levert daarbij altijd de beste service.

Projecten

Missie en Visie

Bedrijfshistorie